La RochelleWerkprincipe van de transformatorBedrijfskennis

  • vrijgavetijd:2022-11-28 16:16:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:315
  • Korte omschrijving:

    La Rochelle,Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, om de veiligheid van droge transform

Artikel inhoud

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

La RochelleWanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Hjorring.lekkage van olie bij loopflens

Wat is de bedrading van droge transformator?

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:


La RochelleWerkprincipe van de transformatorBedrijfskennis



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel,La RochelleVolledige bescherming van de transformator, luchthavens, tunnelbouw,La RochelleIsolatie van transformatoren, chemische bedrijven en fabrieken.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

De inspectiebasisDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam,La Rochelletransformator met olieonderdompeling, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.


La RochelleWerkprincipe van de transformatorBedrijfskennis



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Omvang van de productenDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

La Rochellelekkage van olie op elektrische lasstand

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

LaRochelleOverige productinformatie
  • Purmerend.Hydraulisch vast type gemonteerde asWat zijn de stappen die worden gebruikt voor schoonhei

    Purmerend.Hydraulisch vast type gemonteerde asWat zijn de stappen die worden gebruikt voor schoonhei

  • BaileAtha IOpklapbare arm hefplatform voor aanhangwagenWat te doen als het breekt, hoe het te repare

    BaileAtha IOpklapbare arm hefplatform voor aanhangwagenWat te doen als het breekt, hoe het te repare

  • Pila.Installatie van een kleine liftToepassing in de markt:

    Pila.Installatie van een kleine liftToepassing in de markt:

  • Nieuwe Donaustad10 meter heffen hydraulisch platformEfficiëntie van energieoverdracht

    Nieuwe Donaustad10 meter heffen hydraulisch platformEfficiëntie van energieoverdracht

  • Watford.Hydraulische heftruck platformAnalyse van de huidige situatie van foutdetectie

    Watford.Hydraulische heftruck platformAnalyse van de huidige situatie van foutdetectie

  • YingzeNamePush-pull hydraulisch hefplatformHet verschil bij gebruik in lage temperatuur pijpleidinge

    YingzeNamePush-pull hydraulisch hefplatformHet verschil bij gebruik in lage temperatuur pijpleidinge

  • WazeCity in GermanyHydraulisch klein hefplatformFuncties en kenmerken

    WazeCity in GermanyHydraulisch klein hefplatformFuncties en kenmerken

  • WazeCity in GermanyHydraulisch elektrisch hefplatformMarktchaos is zorgwekkend

    WazeCity in GermanyHydraulisch elektrisch hefplatformMarktchaos is zorgwekkend

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!